Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Aborti është procesi që kryhet për ndërprerjen e shtatzënisë para moshës së barrës prej 12 javësh. Në vendin tonë, sipas statistikave kryhen deri në 17.2 aborte për 100 lindje. Në një intervistë për “Gazetën Shqiptare“, mjeku obstetër-gjinekolog Bajram Balliu tregon se medikamentet që merren për ndërprerjen e shtatzënisë, jepen...

Flet Laurent Laniel, analist shkencor për reduktimin e ofertës së drogës, në Qendrën Europiane të Drogave dhe Varësisë nga Drogat (EMCDDA) Grupet kriminale që flasin shqip po marrin drejtimin e shpërndarjes së narkotikëve në tregjet e BE-së, duke shqetësuar dukshëm Europën. Autoritetet europiane nuk e përjashtojnë mundësinë që grupet...