Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

TIRANE- Ish-Kryeprokurori i Arizonës, John Leonardon një nga 8 këshilltarët ndërkombëtarë të procesit të Vettingut në Shqipëri thyen heshtjen dhe komenton për herë të parë procesin e vettingut në Shqipëri. Në një intervistë për Arizona Daily Star 71-vjeçari paralajmëruar se 800 gjyqtarë dhe prokurorë shqiptarë do t’i nënshtrohen kontrollit...

Ish-ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Paskal Milo e ka cilësuar “korrekt” qëndrimin e mbajtur nga qeveria shqiptare përmes votës për mosnjohjen e Jeruzalemit si kryeqytet të Izraelit. Ai tregoi se ndër vite qeveritë shqiptare kanë mbajtur qëndrime të ndryshme, madje e ka cilësuar periudhën pas viteve ’90 si “anarki...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.