Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Vajza e Linda Ramës, Rea, në një intervistë për “Bordo“, flet mbi profesionin, ëndrrat e pasionet, kujtimet në shtëpinë e fëmijërisë, marrëdhënien me vëllain Zaho dhe rëndësinë e Edi Ramës në jetën e saj, me të cilin ndajnë të njëjtin pasion, pikturën. Rea ju jeni pjesë e familjes kryeministrore....

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.