Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Ngërçi është një tkurrje e fortë dhe e dhimbshme muskulore. Mund të ndodhë në çdo moment të ditës por janë më të shpeshtë natën ose në qetësi. Si shkaktarët kryesorë njihen çrregullimet elekrolitike, dehidratimi, lodhja dhe deficiti vitaminoz. Zakonisht zgjat disa sekonda deri në disa minuta. Por a duhet...

Katër vitet e ardhshme, zëvendësministrja e Arsimit, Nora Malaj do jetë deputete e Lëvizjes Socialiste për Integrim për Durrësin. E rritur në një qytet bregdetar, ajo premton se do të bëjë gjithçka që banorëve të asaj zone t’u përmirësohet jeta. Pas 8 vitesh si zëvendësministre e Arsimit, ku ka...

Eurodeputeti gjerman, Knut Fleckenstein, në një intervistë për “Deutsche Welle” vlerëson zhvillimin e zgjedhjeve në Shqipëri dhe e sheh të hapur rrugën për hapjen e negociatave të anëtarësimit të Shqipërisë. Ai pret që Rama të dijë si të përdorë pushtetin. Zoti Fleckenstein, zgjedhjet përfunduan ishte një atmosferë ndryshe nga...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.