Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari
RUSI 2018
16:00

Uruguaj - Rusi

RUSI 2018
16:00

Arabi Saudite - Egjipt

RUSI 2018
20:00

Spanjë - Marok

RUSI 2018
20:00

Iran - Portugali


KOSOVE-Ambasada e SHBA-së dhe ajo e Gjermanisë thonë se Kosova duhet ta formojë ushtrinë përmes ndryshimit të Kushtetutës, duke e kundërshtuar kështu paralajmërimin e kryeministrit Ramush Haradinaj për formim të ushtrisë vetëm përmes ndryshimit të ligjeve, shkruan sot Gazeta “Zëri” Pavarësisht paralajmërimeve të kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj se...

Qeveria e Republikës së Kosovës ka paguar 890 mijë euro, si formë ndëshkimi, për shkak të mostërheqjes së mjeteve financiare nga institucionet financiare ndërkombëtare. Qeveria e Kosovës kishte nënshkruar marrëveshje për kredi me institucionet financiare ndërkombëtare në vlerë rreth 300 milionë euro, për financim të 10 projekteve kapitale, por...

Transformimi i Forcës së Sigurisë së Kosovës në ushtri të Kosovës përmes ndryshimeve kushtetuese është synim i qeverisë së Kosovës, por nuk është hequr dorë që transformimi të mund të bëhet edhe përmes ligjit. E gjithë kjo nëse ndryshimet kushtetuese janë të pamundshme për shkak të kundërshtimit të përfaqësuesve...