Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

TIRANE- Deputeti Nard Ndoka ka reaguar pas akuzave të Partisë Socialiste ndaj Partisë Demokratike se ka lobuar në SHBA, me para që u fshihet burimi i financimi. Përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”, deputeti Ndoka thotë se PS po i kundërpërgjigjet me akuza, denoncimeve të bëra çdo ditë...

Partia Demokratike dyshohet se ka lidhur kontrata me një kompani Amerikane lobimi dhe ka fshehur burimin e financimit. Porkuroria pas këtij lajmi ka nisur verifikimet për burimet e financimit të Partisë Demokratike. Sipas informacioneve do të ketë verifikim të dokumenteve të këtyre kontratave. Prokuroria ka nisur verifikimet e kontratës...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.