Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Steven Spielberg ka qenë një prej producentëve më të njohur e më të suksesshëm të “Hollywood”-it, që nga fillimi i viteve ’70. Tani, ai do të dalë para kamerave për të folur për karrierën e tij, në një dokumentar të ri të “HBO”-së, të titulluar “Spielberg”. “Është një eksperiencë...

E vështirë të thuhet nëse regjisori australian Steven Kastrissios ka një marrëdhënie me hakmarrjen, por dy filmat kryesorë të jetës së tij shikojnë nëpërmjet saj. Pas “The Horseman”, që e shpërndau fillimisht nëpërmjet tregut amerikan, ai vjen në Shqipëri me të parin film horror shqiptar. “Bloodlands” vjen në kinema...

MEKSIKË- Një nga aktoret më të njohura latine Fernanda Castillo ka marrë lajmin e hidhur. Në mesin e viktimave që shkaktoi tërmeti në Meksikë gjendeshin dhe dy nga familjarët e aktores Fernanda Castillo. Aktorja ka kërkuar ndihmë në rrjetet sociale pasi kushërira e saj dhe bashkëshorti rezultonin të humbur....