Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Dhjetë vjet pas fillimit të projektit, muzeu i Luvrit Abu Dabi, projektuar nga arkitekti Jean Nouvel, do të hapë dyert më 11 nëntor, njoftoi sot ministrja franceze e Kulturës. “Franca është krenare për kontributin në këtë muze me Emiratet e Bashkuara Arabe”, shtoi Françoise Nyssen në një konferencë shtypi...

SHKUP– Komisioni kuvendor për çështje evropiane në maqedoni kazhvilluar sot seancën në të cilën debatohet për Propozim ligjin për përdorimin e gjuhëve, në lexim të parë. Me ligjin parashikohet që në të gjitha organet e pushtetit shtetëror në Republikën e Maqedonisë, institucionet qendrore, ndërmarrjet publike, agjencitë, drejtoritë, institucionet dhe...

Ura e Prokopit në Bashkinë Himarë, e shpallur së fundi Monument Kulture i Kategorisë së Parë, është një objekt me vlera monumentale dhe pjesë e historisë së zhvillimit dhe vazhdimësisë së ndërtimit të Qendrës Historike të Himarës. Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro, me urdhrin nr. 477, dt.14.07.2017, shpalli Monument...

Duartrokitje të gjata në ceremoninë e dorëzimit të Luanit të Artë të karrierës për Robert Redford dhe Jane Fonda, legjenda të kinemasë në Hollyëood. Publiku vazhdonte të duartrokiste, ishte e pamundur për Jane Fonda të mbante lotët dhe duke përqafuar Robert Redford qau. Skena ishte shumë intensive deri edhe përkthyesja që fliste në italisht...

LONDER- Një këngë e papublikuar e muzikantit dhe kompozitorit britanik, George Harrison pritet të dalë në ankand këtë javë, si dhe një seri fotosh të pazbulura ndonjëherë të grupit “Beatles”. Kënga “Hello Miss Mary Bee”, e vitit 1968, u shkrua për mikeshën e Harrison, Mary Bee, në të njëjtën...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.