Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Drejtori ekzekutiv i Klubit të Prodhuesve të Kosovës, Astrit Panxha tha se bizneset e Kosovës po ndeshen me sfida të ndryshme në eksportin e produkteve të tyre në Shqipëri dhe Maqedoni. “Bilanci tregtar i Kosovës është negativ dhe shumë i madh. Kosova tani prodhon produkte shumë cilësore dhe mund...

Mediat serbe kanë vijuar të transmetojnë fjalimin e djeshëm të Presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiç, që ka të bëjë me zgjidhjen e çështjes së Kosovës. “Nëse Prishtina nuk dëshiron të bëjë kompromis, nuk do të ketë zgjidhje për Kosovën, dhe pikë”, tha dje presidenti serb Aleksandar Vuçiç, raporton gazeta...

KUKËS- Policia Kufitare ka arrestuar një shtetas kosovar, të shpallur në kërkim ndërkombëtar, me qëllim ekstradimi. Specialistët e Policisë Kufitare Morinë, bënë arrestimin provizor, me qëllim ekstradimi të shtetasit kosovar të shpallur në kërkim ndërkombëtar, konkretisht: -Astrit Thaqi, 33 vjeç, banues në Xërxë, Kosovë. Ky shtetas u kap në...

Google Home ende nuk është në dispozicion në Itali, por kjo mund të ndodhë së shpejti sepse ky altoparlant i mençur tashmë ofron mbështetje për gjuhën italiane. Me këtë, altoparlanti Home tani ofron mbështetje për nëntë gjuhë të huaja në total. Ata të cilët kanë testuar mbështetjen për gjuhët...

ALUIZNI publikon listën me 321 personat që kanë ndërtuar shtesa pa leje dhe kanë gati lejen e legalizimit. Përfituesit duhet të paraqiten pranë drejtorisë së ALUIZNI-t “Tirana 2”. Gjithashtu, pranë kësaj drejtorie duhet të paraqiten edhe 43 pronarë të tjerë që kanë ndërtuar shtesa pa leje, por që nuk...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.