Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Për këtë shenjë asgjë nuk është e pamundur, çfarëdolloj gjëje qoftë, kjo shenjë më përkushtim, dashuri, qetësi, harmoni dhe me mendimin se gjithçka mund të bëhet iu arrin çfarëdolloj qëllimi. Bëhet fjalë për Akrepin. Personat me shenjën e horoskopit Akrepi, janë shumë intensivë dhe jetojnë një jetë të ndezur....

Rënia në dashuri është një nga misteret e mëdha të jetës, por tani shkencëtarët besojnë se kjo ndjenjë e çuditshme mund të jetë çelësi i suksesit tonë evolucionist. Për herë të parë, studiuesit kanë gjetur dëshmi se përse njerëzit dashurohen.Dashuria, sipas tyre, rriti shanset për ne që të kemi...

Aktorja e famshme amerikane ka mahnitur të gjithë teksa është parë duke u relaksuar në Ditën e Falenderimeve. Charlize Theron ka treguar linjat e saj të tonifikuara teksa po pushon në plazhin Los Cabo në Meksisë. 42 vjecarja ndodhet me familjen dhe fëmijët e saj. (da.xha/BalkanWeb)

Do të banonit në një ndërtesë që duket sikur ka marrë një grusht nga një mostër gjigande? Do të shkoje të lexoje në një bibliotekë në formë të çuditshme? Disa kanë emra të tillë si ‘Shtëpia që kërcen’ apo ‘Shtëpia e dehur’. Janë këto disa nga veprat arkitektonike më...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.