Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
 • 1976 Lexime
 • Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një puthje, seks për një natë apo një lidhje paralele që ka zgjatur me muaj të tërë, të tradhtohesh është e dhimbshme. Por kjo s’do të thotë që lidhja juaj nuk ia vlen të shpëtohet. Edhe pse familjarë dhe miq do t’iu thonë të...

 • 2366 Lexime
 • A jeni të lodhur nga fotografitë e njëtrajtshme të ditës? A dëshironi të realizoni fotografi ndryshe dhe tërheqëse? Nëse po, atëherë, lexojeni këtë udhëzues në vijim  i cili është sajuar nga ekspertët e fotografisë… Falë këtij udhëzuesi ju mund të realizoni poza intersante dhe tërheqëse, ndërsa fotografitë tuaja do...

 • 3558 Lexime
 • Në botë ekzistojnë shumë trena luksozë që lidhin qytete, shtete, madje dhe kontinente të ndryshme. Është vërtetë e pamundur që të përcaktohesh për një tren të veçantë dhe të thuash se ai është treni më luksoz në botë. Megjithatë, nuk është vështirë të përcaktohesh për disa prej tyre që...

 • 2418 Lexime
 • Në mesin e shumë përrenjëve, pishinave natyrore, ujëvarave, rreth 40 shpellave dhe disa urave natyrore, në Wulingyuan gjenden edhe shtyllat prej guri, disa prej të cilave janë rreth 200 të larta, e disa madje edhe 800 metra. Në këtë pyll spektakolar, i cili është njëherit edhe parku i parë...

 • 1290 Lexime
 • Një ish minator polak Janusz Urbanski, është përpunues aq i mirë me fije shkrepse saqë me to ndërton kështjella, autmjete, ura, e shumë gjëra tjera gjigante. Urbanski imagjinatën e tij e shfrytëzon duke i kthyer fijet e shkrepsës në material ndërtues për objektet që zgjedh t’i sjellë në “jetë”, siç...

 • 3778 Lexime
 • Një studim i publikuar në revistën “Appetite” nxirrte përfundimin se memoria dhe të menduarit abstrakt janë përmirësuar në rastet e testuara që kanë konsumuar më tepër çokollatë. Studiuesit kanë bërë krahasime midis individëve të cilët kanë konsumuar rrallë ose asnjëherë çokollata, rreth 337 njerëz, dhe atyre që e konsumojnë...

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.