Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Kjo vajzë trime nuk ka bërë asnjë reagim të frikësuar nga një luan i madh i cili vendoste vazhdimisht putrat në kafazin prej xhami në një kopësht zoologjik në Kalifornian Jugore të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Mbase ajo nuk ishte në dijeni të qëllimit të vërtetë të luanit,...

Koleksionet e bizhuterive janë të pasura me krijime të mrekullueshme, që nisin nga vathët e vegjël dhe të thjeshtë deri tek ato të gjatë dhe madhështorë, nga argjendi deri tek diamnatet, por pa harruar edhe vathët klasikë me perla apo rrathë të modeleve të ndryshme. Por sot një vëmendje...

Mund ta lidhim kolesterolin me ushqimet e yndyrshme, megjithatë pjesa më e madhe e kësaj substance të dylltë prodhohet nga vetë trupit. Mëlçia prodhon 75% të kolesterolit që qarkullon në gjak. 25% tjetër vjen nga ushqimet. Në nivelet normale kolesteroli luan një rol të rëndësishëm në funksionimin e qelizave....

Disa zakone që keni, janë të këqija dhe ju e dini. Për shembull, kur shpenzoni më shumë kohë në kolltukun tuaj dhe jo në palestër. Por kur bëhet fjalë për shëndetin e lëkurës suaj, zakonet duhet të ndryshojnë me patjetër. Më poshtë do të përpiqeni të kuptoni se çfarë...

“Nuk do ta ndërroja kurrë buzëqeshjen e Zemrës sime, as me të gjithë pasuritë e botës’’ na thotë poeti Halil Gibran. Sa dituri është përmbledhur në këto fjalë! Sa pasuri e pashfrytëzuar! Në kohën tonë depresuese, ku të gjithë qahemi dhe ankohemi për kaq e kaq probleme ekonomike, sentimentale,...