Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Pirja e duhanit në ambiente të mbyllura lë një erë të pakëndshme që futet në rroba, perde apo mobilje. Tentoni që me këto, disa truqe të thjeshta, ta largoni erën e pakëndshme të duhanit. Uthull ose thëngjill Thëngjilli dhe uthulla i thithin dhe neutralizojnë erërat e pakëndshme. Në disa...

Një meteor, një yll në rënie apo një mbeturinë e hapësirës u “zhyt” në atmosferën e Tokës. Megjithatë është ende i paqartë trupi i ndritshëm që u kap nga kamera e Airlive në qiell mbi aeroportin e Heathroë, më i rëndësishmi në Londër. Ajo që bie më shumë në...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.