Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

SHBA – Ish-futbollisti i Bayern Munich dhe i kombëtares gjermane do të bëhet baba për herë të parë. Bastian Schweinsteiger me anë të një fotoje në Twitter njofton se bashkëshortja e tij Ana Ivanovic është shtatzënë. Lajmi për shtatzëninë e ish -tenistes serbe prej muajsh qarkullon në të ndryshme,...

SHBA – Gjatë këtyre kohëve të fundit Charlize Theron ka qenë shumë e zënë me xhirimin e komedisë së saj Flarsky në Montreal. Pavarësisht kësaj, ajo ka mundur që festën e ditës së Falënderimeve ta kalojë me familjen e saj në Meksikë, duke shijuar diellin dhe detin e mrekullueshëm...

Nuk ishte i shkurtër, nuk kishte fobi nga macet, edhe pse e donte artin nuk ishte ai që çoi Monna Lisa në France.Dhe është meritë e tij, që sot kemi ushqimin e konservuar ,kodin civil dhe përkthimin e hieroglifeve. Francezët në fund të shekullit të tetëmbëdhjetë, patën si kryetar...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.