Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
FLASH

Pas bllokimit të korridorëve ballkanike të refugjatëve dhe migrantëve, UNHCR-ja njofton për rihapjen e një korridori të ri përmes Bosnjës. Temperaturat janë duke u ngritur në Evropë dhe refugjatët kanë marrë rrugën nga jugu në drejtim të veriut. Kjo pritej. Prandaj masat u morën për bllokimin e korridorëve të...

MAQEDONI-Maqedonia dhe Greqia janë larg zgjidhjes së kontestit të emrit. Është ky qëndrimi i ish-ambasadorëve të kontaktuar nga Alsat-M, të cilët thonë se takimi në Nju Jork mes Dimitrovit dhe Kociasit është vetëm vazhdim i bisedimeve dhe se nuk pritet ndonjë zgjidhje konkrete. Ish-ambasadori Risto Nikovski vlerëson se emrat...

SERBI-Ministri serb i Mbrojtjes, Aleksandar Vulin ka thënë se Kisha Ortodokse serbe është një nga institucionet më të respektuara në Serbi. Ai ka thënë se i vlerëson rekomandimet e Kishës rreth çështjes së Kosovës mirëpo këto rekomandime nuk e përcaktojnë politikën e qeverisë serbe. Vulin ka theksuar se Serbia...

SHKUP– Në lidhje me çështjen e emrit, kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev thotë se Qeveria është transparente në bisedimet, ndërsa propozimi “Republika Ilinditase e Maqedonisë”, e avancon identitetin e qytetarëve. “Zgjidhja ‘Republika Ilinditase e Maqedonisë’ jo vetëm që e mbron por edhe e avancon identitetin tonë. Nuk dëgjova argumente...