Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Temë kryesore në median greke, televizive e të shkruar, është bërë deklarata e Ramës në Kosovë. Mediat greke e kanë komentuar deklaratën e Ramës për nevojën e një presidenti të përbashkët Shqipëri-Kosovë si një dëshirë të shqiptarëve për Shqipërinë e madhe. “Fantazma e Shqipërisë së Madhe zgjohet përsëri, për...

Shefi i diplomacisë greke, Nikos Kotzias pritet të zhvillojë një vizitë zyrtare në Shkup, njoftoi televizioni grek “Alfa”, që shtoi se java e ardhshme do të jetë vendimtare për negociatat mes dy vendeve për çështjen e emrit, ndërkohë që Kotzias pritet t’i dorëzojë homologut të tij maqedonas projektmarrëveshjen e...

Kryeministri Aleksis Tsipras ka autorizuar fazën finale të negociatave për “shportën” e çështjeve të pazgjidhura mes Greqisë dhe Shqipërisë. Burime diplomatike pranë Ministrisë së Jashtme greke i kanë konfirmuar Top Channel se dy ditë më parë, Tsipras ka dhënë dakortësinë dhe fuqinë ekzekutive për minisitrin e Jashtëm dhe ekipin...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.