Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

SHKUP- Partitë, koalicionet dhe kandidatët e pavarur, të cilët do të marrin pjesë në zgjedhjet lokale që duhet të mbahen më 15 tetor të këtij viti, prej sot e fillojnë fushatën 20-ditore zgjedhore. Fushata për rrethin e parë zgjedhor përfundon më 13 tetor në orën 24:00. Me short në...

Kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev thotë se është pafytyrësi të thuhet se i gënjejmë shqiptarët me ligjin e gjuhës dhe se ai pas zgjedhjeve do të rrëzohet në Gjykatën Kushtetuese. Në një intervistë në emisionin “360 Gradë” Zaev theksoi se gjithçka që ishte kontestuese është hequr dhe është lëshuar...

Gjykata Administrative njoftoi se ka refuzuar si të pabazë padinë e Aleancës për shqiptarët të Ziadin Selës, kundër vendimit të KSHZ-së për zgjedhje të listave të kandidatëve për zgjedhje të anëtarëve të këshillave dhe kryetarëve të komunave. Vendimi është sjell në seancën e sotme të këshillit të gjykatës, në...

Lideri i VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruevski për herë të parë pas 8 vjetësh në Alsat thotë se nuk ka asgjë kundër shqiptarëve, përkundrazi ka punuar për përmirësimin e gjendjes së tyre. Në një intervistë për mediat maqedonase, Gruevski shpalosi gjithçka çfarë ka bërë për shqiptarët ndërsa u distancua nga çdo...

MAQEDONI– Lideri iVMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski, thotë se nuk ka asgjë kundër shqiptarëve, përkundrazi ka punuar për përmirësimin e gjendjes së tyre. Në një intervistë në “Alsat-m” Gruevski shpalosi gjithçka çfarë ka bërë për shqiptarët ndërsa u distancua nga çdo lloj proteste dhe gjuhe urrejtjeje të shprehur nga partia e...

Komisioni i ri Shtetëror për Demarkacion, i caktuar nga kryeministri Haradinaj dhe i udhëhequr nga Shpejtim Bulliqi, ende nuk ka dalë me të gjeturat e reja sa i përket Marrëveshjes së Kufirit me Malin e Zi. Qeveria e Kosovës është në pritje të këtyre të gjeturave para veprimeve të...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.