Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
FLASH
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari
RUSI 2018
14:00

Belgjikë - Tunizi

RUSI 2018
17:00

Republika e Kores - Meksikë

RUSI 2018
20:00

Gjermani - Suedi


SHKUP- Ambasadori i BE-së në Shkup, Samuel Zhbogar deklaroi se është në pritje të implementim të plotë të marrëveshjes me Greqinë për emrin deri në fillimin e vitit të ardhshëm. Diplomati shpreson që Maqedonia në korrik të këtij viti do të marrë ftesë për fillimin e negociatave për anëtarësim...

SERBI– Kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiç ka sqaruar se si duhet të jetë zgjidhja përfundimtare ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Ajo ka dhënë një qëndrim të saj, për atë se si duhet të jetë kompromisi ndërmjet dy vendeve. “Kompromisi nënkupton se ne duhet të heqim mendimet tona se Kosova është...

SHKUP- Pas marrëveshjes për fqinjësi të mirë me Bullgarinë është arritur marrëveshje dinjitoze edhe me Greqinë, me çka është mbyllur edhe çështja e fundit që pengonte rrugën e Maqedonisë në aspiratat euroatlantike, theksoi sot kryeministri Zoran Zaev në takimin me delegacionin e Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës për...

Kryetari i parë i parlamentit, Stojan Andov në intervistën e tij të fundit ka thënë se kryetari Ivanov duhet patjetër të nënshkruajë marrëveshjen për ratifikim edhe përkundër qëndrimit të tij se nuk do e nënshkruajë atë, shkruan Zhurnal.mk “Nëse nuk e nënshkruan marrëveshjen, kjo do të thotë se ai...