Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

SHKUP- Autoritetet gjyqësore në Maqedoni rihapën të hënën rastin e quajtur “Monstra”, që ka të bëjë me vrasjen e katër djemve të rinj maqedonas dhe një peshkatari në rrethinat e Shkupit në vitin 2012. Për këtë vepër fillimisht ishin akuzuar tetë persona, gjashtë nga të cilët qenë dënuar me...

BEOGRAD– Ministri i Punëve të Jashtme i Serbisë, Ivica Daçiç, tha se çështja e Kosovës nuk ka përfunduar dhe se për zgjidhjen e saj duhet dialog midis Beogradit dhe Prishtinës. Pas takimit me zëvendëskancelarin austriak, Heinz-Christian Strache, në Beograd, Daçiç e falënderoi atë për mirëkuptimin që ka shteti i...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.