Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
FLASH

SERBI– Kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiç ka sqaruar se si duhet të jetë zgjidhja përfundimtare ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Ajo ka dhënë një qëndrim të saj, për atë se si duhet të jetë kompromisi ndërmjet dy vendeve. “Kompromisi nënkupton se ne duhet të heqim mendimet tona se Kosova është...