Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit do të ndihmojë në rivlerësimin aktual të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Shqipëri. OMN, si një mekanizëm i ngritur për të mbikëqyrur procesin e vetingut të anëtarëve të gjyqësorit në Shqipëri nuk do ketë funksione ekzekutive. Tetë ekspertët e ONM-së kanë mbërritur në Shqipëri dhe presin të...

TIRANE- Ish-kryeministri Sali Berisha përmes një statusi në Facebook e cilëson ditë të madhe për Europën, fitoren e kancelares Angela Merkel në Gjermani. STATUSI I PLOTE Dite e madhe per Europen dhe qendren e saj te djathte, Angela Merkel zgjidhet per te katerten here Kancelare! Te dashur miq, dje...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.