Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
 • 792 Lexime
 • Komisioni parlamentar i Ekonomisë miratoi disa ndryshime në ligjin e fshirjes së detyrimeve. Ndryshimi kryesor është reflektuar në nenin 7 të pikës g, ku thuhet se: “Fshihen/shuhen gjobat dhe kamatëvonesat për kontributet e sigurimeve shoqërore dhe shëndetësore për të vetëpunësuarit në bujqësi, që i përkasin periudhave nga 01 janari...

 • 3756 Lexime
 • E përditshmja spanjolle ‘El Pais’ ka lëshuar alarmin sa u përket ndërhyrjeve estetike në Shqipëri për shkak të mungesës së infrastrukturës shëndetësore dhe legjislacionit të munguar. Nuk mungojnë as paralajmërimet e italianëve… Turizmi estetik dhe dentar në Ballkan është tashmë një fenomen i konsoliduar. Tarifat e ulëta të shërbimit...

 • 8028 Lexime
 • Në kulmin e krizës ekonomike që ka pllakosur vendin, janë emigrantët shqiptarë që jetojnë në Greqi, ata që kanë shpëtuar nga kolapsi total tregun imobiliar. Top Channel sqaron se lajmi bëhet publik për qendrën ndërkombëtare të studimeve imobiliare “Pev Research Center”. Sipas studimit të kësaj qendre emigrantët shqiptarë që...

 • 418 Lexime
 • UASHINGTON- Bordi i Drejtorëve Ekzekutivë të Bankës Botërore miratoi sot një hua prej 100 milionë USD për politikat e zhvillimit të sektorit financiar për Republikën e Shqipërisë. Projekti i politikave mbështet reformat që synojnë fuqizimin e fleksibilitetit të sektorit bankar dhe të rregullave e të mbikëqyrjes së institucioneve financiare...

 • 474 Lexime
 • TIRANE– Përmes një statusi në Facebook të cilin e shoqëron edhe me grafik, ministri i Financave Arben Ahmetaj thotë se është ulur më tej niveli i papunësisë dhe ky është një lajmi i mirë për qytetarët dhe për ekonominë. Ahmetaj shprehet se në një vit, është ulur ndjeshëm papunësia...

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.