Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
FLASH
BOTËRORI RUSI 2018 LAJME KALENDARI REZULTATE

KORCË- Vijon fluksi i emigranteve të paligjshëm nga vendet e Lindjes. Mësohet se Policia kufitare ka ndaluar në afërsi te qytetit të Bilishtit 11 klandestinë siriane, të cilët kishin hyrë në territorin shqiptar nga Greqia. Sirianet kërkuan azil politik dhe u dërguan në qendrën e azilkërkuesve në kryeqytet. Po...