Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

TIRANE– Ish-ministri i PD-së, publicisti dhe shkrimtari Besnik Mustafaj, thotë se Prokurori i Përgjithshëm që duhet të zgjidhet i përkohshëm në këtë detyrë, duhet të ketë mbështetjen e të gjitha palëve politike. Në rubrikën “Opinion” në “News24”, Mustafaj tha se mazhoranca duhet të tregojë vullnet për të përfshirë edhe...

TIRANE- Në kuadër të veprimtarisë “Java e Fëmijëve Jetimë” që zhvillohet nën kujdesin e Presidentit, Ilir Meta, në bashkëpunim me Institutin Kombëtar të Integrimit të Jetimëve Shqiptarë, zv/ambasadori i Republikës Popullore të Kinës në Shqipëri, Bai Yunbin vizitoi sot ekspozitën e hapur me këtë rast pranë Institucionit të Presidencës....

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.