Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

ELBASAN- Një infermier i spitalit të Elbasanit është arrestuar mëngjesin e sotëm pasi akuzohet se ka tentuar të abuzojë seksualisht me një paciente të mitur. 26-vjeçari Everest Duka nga Elbasani, me detyrë infermier në pavijonin e Nefrologjisë në spitalin “Xhaferr Kongoli” të këtij qyteti, është arrestuar pas denoncimit të...

NGA ERMELINDA HOXHAJ TIRANE- Qeveria ndryshon ligjin për sigurimet shoqërore dhe kontributin që duhet të japin e të përfitojnë që nga ushtarakët deri te gratë me leje lindjeje. Me ligjin e ri për pensionet, në Fletoren Zyrtare, e cila që nga 1 gushti 2015 çon në fuqi vendimin e...

NGA ORNELA MANJANI TIRANE- Pajisja me tapi e tokës ish-kooperativë bujqësore ose ish-ndërmarrjeve shtetërore do të kryhet nga një komision i posaçëm. Burime nga Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit të Pronave, bëjnë të ditur se ngritja e komisioneve të veçanta dhe nxjerrja e akteve ligjore dhe nënligjore për zgjidhjen...

TIRANE- Ministria e Financave do të rishikojë buxhetin e vitit 2015. Ulja e të ardhurave për shkak të mosrealizimit dhe për rrjedhojë edhe ulja e shpenzimeve për të ruajtur nivelin aktual të dificitit janë ndryshimet kryesore në buxhet. Akti normativ është miratuar në mbledhjen e fundit të Këshillit të...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.