Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

KAVAJE- Biznesmeni Idlir Karkini, i cili po kërkohet prej disa kohësh nga policia, pasi është pjesë e personave që gjykata ka dhënë masën ‘arrest me burg’ sa i takon abuzimeve me tjetërsimin e pronave në zonën bregdetare të Spillesë në Kavajë, nuk ndodhet në Shqipëri. Karkini, akuzohet për përvetësim...

Nuk është hera e parë dhe mendojmë që s’ka për të qenë as e fundit, që një politikan i tillë është “jashtë rrymës”. E veçanta e tij qëndron jo vetëm në mënyrën e realizimit të projekteve dhe zbatimit të politikave, por edhe në stilin e tij e të veshurit....

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.