Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari
RUSI 2018
14:00

Belgjikë - Tunizi

RUSI 2018
17:00

Republika e Kores - Meksikë

RUSI 2018
20:00

Gjermani - Suedi


TIRANE– Në kuadër të rritjes së sigurisë rrugore, Policia Rrugore e Tiranës ka ndëshkuar me masa administrative 175 drejtues mjetesh për mos respektim të së drejtës së kalimit të këmbësorëve në vija te bardha dhe për “shkelje” të sinjalizimit rrugor. Kontrollet janë fokusuar në rrugën e “Durrësit”, rrugën “Fortuzi”,...

TIRANE- Kryeministri Edi Rama është hedhur sërish në sulm ndaj opozitës, pasi akuzon këtë të fundit për shpifje. Në faqen e tij zyrtare në ‘Facebook’, Rama e nis komentin e tij me titullin; ‘Lufta e Esadisteve kundër negociatave dhe 600 mije fantazmat per te përmbysur qeverine’. Mes të tjerash...