Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Në Kosovë, rajon dhe BE, nuk është mirëpritur një deklaratë e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama se “Kosova dhe Shqipëria të kenë një President gjithëkombëtar dhe një politikë kombëtare të sigurisë”. Një propozim i kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama, që “Kosova dhe Shqipëria të kenë një president gjithëkombëtar dhe...

GREQI – Një grua shqiptare ka humbur jetën në Greqi në rrethana që janë ende të paqarta. Autoritetet fqinje mendojnë se gruaja është qëlluar me armë nga bashkëshorti i saj pas një sherri në familje. Nga raportimet e para thuhet se pasi gruaja është konfrontuar me të shoqin, i...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.