Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
 • 558 Lexime
 • “Zero tolerancë ndaj dëmtimeve, punimeve e ndërhyrjeve në sistemet ujore, në basene, lumenj e në ekosistem”. Kjo ishte deklarata e Ministrit të Bujqësisë, Edmond Panariti, gjatë takimit që bashkë me Kryeinspektorin e Inspekektoriatit Qëndror, Shkëlqim Hajdari, zhvilluan me inspektorët e 3 inspektoriateve të MBZHRAU, atij të Ujrave, Peshkimit dhe...

 • 1262 Lexime
 • Departamenti i Emergjencave Civile ka njoftuar qytetarët për kalueshmërinë nëpër akset kombëtare në këto ditë të ftohta. Akset kombëtare në të gjithë vendin janë plotësisht të qarkullueshme dhe vetëm në ndonjë segment ka nevojë për përdorimin e zinxhirëve. Punonjësit e emergjencave, Policia e Shtetit dhe gjithë strukturat e angazhuara...

 • 1640 Lexime
 • GJIROKASTËR- Që prej dy ditësh, banorët e fshatit Golem në Gjirokastër janë izoluar nga reshjet e borës. Në këtë fshat, pjesë e njësisë administrative të Kurveleshit, jetojnë 30 familje, të cilat përveç rrugëve të bllokuara vuajnë edhe mungesën e energjisë elektrike. Gazetarja e ‘News24’ Brikena Metaj raporton për ‘BalkanWeb’...

 • 7428 Lexime
 • NGA: ERMELINDA HOXHAJ Pranimet në universitetet publike për vitin akademik 2016- 2017 ishin një kaos i vërtetë dhe një dështim nga ana e cilësisë së pranimit të studentëve, sidomos në programet elitare. Fakulteti i Ekonomisë në Universitetin e Tiranës ka publikuar notën mesatare të maturantëve që janë regjistruar në...

 • 806 Lexime
 • NGA: ERMELINDA HOXHAJ Studentët në univer sitetet publike duhet të bëjnë pagesën e tarifës së shkollimit për këtë vit akademik që po ndjekin. Universitetet kanë përcaktuar afate të ndryshme për datën e fundit kur duhet ta bëjnë pagesën, por përgjithësisht është pak ditë para nisjes së sezonit të provimeve...

 • 32 Lexime
 • TIRANË- Me ndihmat dhe donacionet e qytetarëve edhe “Fundjavë ndryshe” ka arritur të hapë një qendër permanente për të pastrehët, jo vetëm në këto ditë acari. Lajmi i mirë u bë i ditur nga themeluesi i fondacionit “Fundjavë Ndryshe” Arbër Hajdari në emisionin “Njerëz në Fokus” në News 24,...