Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Sipas Shoqatës Japoneze të Agjensive të Udhëtimit, (JATA), qyteti i Beratit renditet në vend të dytë në listën e 30 qyteteve më të bukura në Europë, shkruan e përditshmja brirtanike “The Telegraph”. Më poshtë është lista e qyteteve sipas renditjes. 1. Kilkenny, Irlandë Në brigjet e Lumit Nore në...

Nga William Giraldi “Kafkaeske” është klisheja e vendosur për literaturën e despotizmit burokratik ose për çdo natë të errët të shpirtit njerëzor, por për romanin e Ismail Kadaresë “Vajza në mërgim: Rekuiem për Linda B,” nuk është e tillë, shkruhet në një artikull të prestigjiozes amerikane ‘The Washington Post’....

Një trafik jo i zakontë ka kapluar aksin nacional Gjirokastër- Kakavijë, në paraditen e 2 janarit të vitit të sapoardhur. Makina të shumta me targa të huaja po largohen drejt pikës kufitare, por destinacioni ynë, tashmë nuk kërkon më “vizë”. Një tabelë anash rrugës na orienton djathtas, ku arrijmë...

NGA: REZARTA DELISULA Sa e sa herë e nisim një bisedë turizmi me fjalinë “Eh mirë, ku krahasohemi ne…”, duke iu referuar çdo vendi që rrethon Shqipërinë tonë të vogël. Kjo fjali më erdhi dhe mua ndër mend teksa ktheheshim nga Zhabljaku në Kolashin. Veriu i Malit të Zi...

NGA MARSELA KARAPANCO TIRANE- Janari i 2017 ishte i ftohtë dhe i ashpër. Viruset e këtij të ftohti, nuk prekën vetëm njerëzit, por infektuan edhe politikën. Marrëdhënia e dy liderëve Rama-Basha erdhi në 2017 tërësisht e ngrirë dhe e distancuar. Jo vetëm për faktin se Basha kishte 6 vjet...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.