Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

“Shqipëria dëshiron t’i prezantojë botës pasuritë nënujore”. Agjencia amerikane e lajmeve Associated Press, i ka kushtuar kështu, një reportazh të gjatë trashëgimisë nënujore të Shqipërisë. Gazetarja Elena Becatoros përshkruan udhëtimin e saj në bregdetin e Sarandës, nën ujërat e të cilit fshihen thesaret e anforave të lashta. Përgjatë një...

Televizioni Francez M6, i ka kushtuar një reportazh Shqipërisë në emisionin shumë të ndjekur “Investigim Ekskluziv”. Titulluar “Plazhe ëndrrash, biznes dhe gjakmarrje: Fytyra e fshehur e Shqipërisë”, ky emision paraqet Shqipërinë, nga shumë këndvështrime, tregon zhvillimin pozitiv të vendit si dhe dukuritë negative. Një pjesë e rëndësishme e dokumentarit,...

NGA: Shkëlzen Henkoja/Aurora Golemi SKRAPAR- Fshatrat e njësisë administrativë Konak prej vitesh vuajnë braktisjen nga institucionet e shtetit. Banoret këtu përjetojnë të njëjtat vështirësi, mungojnë shërbimet me te domosdoshme: rrugët, shërbimi urban, furnizimi me ujë, shërbimi mjekësor, shkollat 9-vjeçare. Fshatrat e kësaj zone lëngojnë ne harrese dhe varfëri e...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.