Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
FLASH

Në zyrat e FSHF-së presidenti Armando Duka priti sot një delegacion nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Kanadaja dhe Meksika, të cilët së bashku përfaqësojnë edhe kandidaturën e tyre të shpallur tashmë zyrtare për organizimin e Botërorit të vitit 2026. Përfaqësues të këtij delegacioni ishin Steve Reed, president i...