Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
  • 974 Lexime
  • Seanca e dytë e pajtimit në Federatën Shqiptare të Futbollit mes lojtarit Gjergji Muzaka dhe klubit të Tiranës u mbyll pa arritur të gjendet një akord për pajtimin e dy palëve me konsensus. Mësohet se vetë lojtari ka bërë një kërkesë e cila nuk ka gjetur miratimin e klubit...

  • 3134 Lexime
  • Historia rrëqethëse e kamerunasit të Sopotit, Janot Tadjong, e publikuar në gazetën “Panorama Sport” një ditë më parë ka sjellë reagimet e para për të. Pasi kishte dëgjuar për fatin e trishtë të Janot, i cili mezi siguronte mbijetesën në Tiranë, ka bërë që një klub sportiv të vërë...

  • 4334 Lexime
  • Futbollisti kamerunas i Sopotit, Janot Tadjong, denoncoi sot nëpërmjet “Panorama Sport” trajtimin që i ishte bërë në Shqipëri ku nuk ishte paguar prej 4 muajsh dhe po mbijetonte vetëm falë ndihmës së shokëve të tij. Tadjong, në intervistën e dhënë për gazetën, akuzoi gjithashtu sie klubi e kishte lënë...