Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
FLASH

Administratori i ri i NASA-s, një ish-ligjvënës i propozuar nga Presidenti Donald Trump për të udhëhequr agjencinë amerikane të hapësirës, pranoi të mërkurën se ai ka ndryshuar mendimin e tij rreth ndryshimeve klimatike dhe tani beson se njerëzit janë nxitësi kryesor i emetimeve të gazrave serrë. “Vlerësimi Kombëtar i...

Grupi Google You Owe, që përfaqëson 4.4 milionë përdorues të iPhone, akuzon Google duke i kërkuar 4.29 miliardë dollarë kundër grumbullimit të paautorizuar të të dhënave. Padia e përbashkët thotë se Alfabeti, kompania e pjesës integrale të Google, mbledh të dhëna të paligjshme të përdoruesve duke anashkaluar cilësimet fillestare...

Një smartfon elegant dhe praktik, i cili përmban një ekran me ngjyra Super AMOLED Infinity. Ekrani mahnitës pa-skaje Galaxy J6 i ri përmban një ekran 5,6″ Super AMOLED Infinity, një element kryesor i trashëgimisë së smartfonëve Galaxy që ofron ngjyra të qarta dhe të gjalla. Ekrani Infinity siguron një...

“Facebook po i kërkon njerëzve që të dërgojnë fotografi nudo, por këtë herë ideja është që të mbrojë privatësinë e tyre”, ka njoftuar një platformë sociale. Ata po punojnë me grupet pornografike kundër hakmarrjes dhe i lejojnë përdoruesit të shpërndajnë fotografi nudo duke i siguruar se nuk do bëhen...

YouTube do të transmetojë drejtpërdrejt dhe falas ndjeshjet e kamionatit brazilian të futbollit për përdoruesit e internetit në disa shtete të Europës dhe të Azisë, fazë e re e pozicionimit të gjigantëve të internetit në transmetimin e sportit në mënyrë të drejtëpërdrejtë. Njoftimi i marrëveshjes u bë nga kompania...