Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
 • 3556 Lexime
 • Në botë ekzistojnë shumë trena luksozë që lidhin qytete, shtete, madje dhe kontinente të ndryshme. Është vërtetë e pamundur që të përcaktohesh për një tren të veçantë dhe të thuash se ai është treni më luksoz në botë. Megjithatë, nuk është vështirë të përcaktohesh për disa prej tyre që...

 • 8658 Lexime
 • Rrallë herë jemi mësuar të shohim avionë të ngjyrave të tjera, por ngjyra më e përdorur e tyre është e bardha, ashtu siç është për taksitë e verdha. Por gjithnjë ka një arsye se pse gjërat janë ashtu siç janë. Dhe për avionët është zgjedhur ngjyra e bardhë sepse:...

 • 7004 Lexime
 • I prezantuar si koncept vitin e shkuar në panairin IAA në Hanover, kamioni i Mercedesit “Urban eTruck” pritet të vijë si model i prodhuar gjatë muajve të ardhshëm. Njoftimi erdhi nga “Mercedes-Benz Trucks”, dhe plani është që të prodhohen rreth 20 modele, të “kamionit të parë tërësisht elektrik”. Linja...

 • 5790 Lexime
 • MADRID- Policia spanjolle arrestoi në Sils, pranë Girona, tre persona të akuzuar se prodhonin kopie të falsifikuara të veturave Ferrari dhe Lamborghini, duke sekuestruar 14 makina që ishin duke u transformuar. Hetimi që solli këto arrestime filloi kur në qytetin Benidorm, ku ishte zbuluar një Ferrari falso, i realizuar...

 • 16506 Lexime
 • Këtë javë, prodhuesi i automjeteve fluturuese PAL-V filloi zyrtarisht shitjen e modeleve të saj tregtare, “Liberty Pioneer” dhe “Liberty Sport”, makina e parë fluturuese në botë e tregtuar tashmë është një realitet. “Pas vitesh përpjekjesh lodhëse, duke kaluar vështirësi teknike dhe çertifikimi, ekipi jonë arriti të krijojë një veturë...

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.