Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Pothuajse 95 planetë të rinj në orbitën e disa yjeve jashtë sistemit tonë diellor janë zbuluar nga teleskopi i Keplerit të NASA-s. Studiuesit konfirmuan praninë e 95 botëve pas studimit të 275 kandidatëve të mundshëm. Teleskopi Kepler ka gjetur mijëra kandidatë për t’u vlerësuar si planetë kur u lancua...

Një grup i agjencive të inteligjencës amerikane kanë shprehur shqetësimet e tyre për sigurinë e qytetarëve amerikanë të cilët janë duke përdorur telefonat kinez, u zbulua këtë javë. Gjashtë agjencitë e inteligjencës amerikane kanë paralajmëruar se qytetarët duhet të jenë të kujdesshëm ndaj përdorimit të telefonave nga markat kineze...

Intel tha ditën e Premte se aksionerët dhe konsumatorët kanë dërguar 32 padi kundrejt kompanisë në lidhje me problemet e fundit të sigurisë të zbuluara në fillim të vitit. Shumica e padive, 30, vine na konsumatorët të cilët pretendojnë se janë goditur rëndë na veprimet e kompanisë. Spectre dhe...

Miliarderi George Soros së fundmi ka kritikuar bitcoinin, por duket se ai nuk është kundër investimit të tij në të. Fondi i tycoon ka blerë aksione në kompaninë e kriptovalutave Overstock. Fondi Soros mbante 2,472,188 aksione në Overstock në fund të tremujorit të katërt të vitit 2017, duke e...

Pothuajse 95 planetë të rinj në orbitën e disa yjeve jashtë sistemit tonë diellor janë zbuluar nga teleskopi i Keplerit të NASA-s. Studiuesit konfirmuan praninë e 95 botëve pas studimit të 275 kandidatëve të mundshëm. Teleskopi Kepler ka gjetur mijëra kandidatë për t’u vlerësuar si planetë kur u lancua...

Një stuhi masive diellore është nisur në rrugëtim drejt Tokës, dhe ka të ngjarë që të godasë sot, shkruan Daily Mail. Stuhia u krijua nga një shpërthim diellor – që do të thotë një shpërthim i madh në atmosferën e diellit – që gjeneroi grimcat e ngarkuara më parë...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.