Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari
RUSI 2018
16:00

Uruguaj - Rusi

RUSI 2018
16:00

Arabi Saudite - Egjipt

RUSI 2018
20:00

Spanjë - Marok

RUSI 2018
20:00

Iran - Portugali


Në fillim të 2018 disa hakera në shërbim të qeverisë kineze kanë marrë informacione të rezervuara të SHBA mbi menazhimin e një lufte nëndetare. Sipas Washington Post, kanë qenë disa të dhëna mjaft diskrete të Naval Undersea Warfare Center në Rhode Island, duke kompromentuar “qindra sisteme mekanike dhe software”....

Kompania e njohur amerikane e prodhimit të smartfonëve, “Motorola”, ka prezantuar modelin e ri e saj të ri, “Moto Z3 Play”. Ky celular është i ngjashëm me “homologët” e tij të epokës moderne, por nga ana tjëtër e konsumon shumë më pak baterinë, shkruan “The Verge”. Celulari me dy...