Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Dy të tretat e amerikanëve parashikojnë se brenda 50 viteve, robotët dhe kompjuterët do të bëjnë pjesën më të madhe të punës që tani e bëjnë njerëzit. Sipas raportit të Forumit Ekonomik Botëror “Profesionet e së ardhmes”, në më pak se pesë vjet nga tani, 5 milionë njerëz do...

Prodhuesi i celularëve ‘smart’ Motorola dëshiron që t’u japë fund ekraneve të thyera, dhe këtë e tregon qartë patenta e fundit e marrë nga kompania në fjalë. Sipas TechSot, në shkurtin e kaluar Motorola aplikoi për një patentë, dhe ajo ju aprovua para disa kohësh. Sipas fotos të patentës,...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.