Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Qeveria Franceze tha se do të përdorë shërbimin e saj të komunikimit të enkriptuar duke filluar nga Vera e këtij viti. Një lëvizje e tillë vjen nga frika e përdorimit të aplikacioneve popullore të enkriptimit si Telegram dhe WhatsApp. Reuters raportoi se ministrat Franceze janë të shqetësuar me përdorimin...

Në kohën tonë dixhitale të fiksuar pas celularëve inteligjentë, në mënyrë efektive jetojmë gjithë jetën në internet, gjë që na bën vazhdimisht më të rrezikuar nga kërcënimet e papritura. Krimet kibernetike, mashtrimet dhe vjedhja e identitetit janë vetëm disa nga problemet që na shqetëojne. Jetët tona personale, vendbanimet dhe...

Studiuesit e MIT Media Lab kanë realizuar një pajisje shumë interesante. Ajo në pamje të parë duket si një maskë e gërshetuar me një kallamar, ose si një përbindësh i filmave horror, i cili rri në gojën tuaj. Hulumtuesit e prezantuan punën e tyre në International Conference on Intelligent...

Në vitet e fundit HP i ka kushtuar jo pak vëmendje linjës Omen, megjithatë këtë herë ka vendosur të kujtojë edhe komunitetin Pavilion duke pasuruar linjën me modele të reja dedikuar gejmerave. Bëhet fjalë për dy desktopë, një laptop dhe një ekran që Intel thotë se u shërbejnë atyre...