Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Temperaturat, rritja e nivelit të oqeaneve dhe emetimet e gazit me efekte serrë kanë shënuar nivele të paprecedent në 2016, një tjetër vit i zi për klimën, duke iu referuar një studimi ndërkombëtar. Shkrirja rekord e akullnajave polare, përmbytjet, thatësira, shtim i valëve të të nxehtit… raporti i fundit...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.