Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

LEZHE– Mina me telekomandë, lëndë narkotike, fitil zjarrpërcjellës, telefona dhe automjete, u janë sekuestruar dy personave në Lezhë në kuadër të operacionit të koduar “GOES ON”. Drejtoria Vendore e Policisë Lezhë, në bashkëpunim me Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lezhë dhe me Drejtorinë e Forcës së Posaçme Operacionale në Policinë...

RUSI-Shoqëria ruse Yandex, pronare e motorit më të madh të kërkimit në vend, ka bërë provën e parë në rrugë të një taksie të automatizuar e cila është në gjendje të përballojë edhe kushtet më të vështira meteorologjike. Reshjet e fundit të dëborës që kanë rënë në kryeqytetin rus...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.