Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

GJIROKASTER- Kreu i Emergjencave Civile, Shemsi Prenci dhe kreu i Shërbimit Gjeologjik, Viktor Doda kanë inspektuar nga afër situatën në pallatin 8-katësh tek Kodra e Shtufit në Gjirokastër. Pak ditë më parë në këtë pallat pati probleme në dy katet e para, për shkak të rrëshqitjeve të dherave, duke...

TIRANE– Pas pastrimit të figurës së përfaqësuesve të drejtësisë, përmes Vettingut, tashmë fokusi është kthyer edhe tek pastrimi i figurës së punonjësve të policisë. Ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj, ka prezantuar sot në Komisionin për Sigurinë Kombëtare draftin për projektligjin “Për vlerësimin kalimtar të punonjësve të Policisë së Shtetit,...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.