Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari
RUSI 2018
14:00

Belgjikë - Tunizi

RUSI 2018
17:00

Republika e Kores - Meksikë

RUSI 2018
20:00

Gjermani - Suedi


La Ferrari Aperta, ja shuma marramendëse që është paguar për modelin e fundit (Foto)

Ferrari 2

Kohëve të fundit, ka qarkulluar lajmi se do të dalë në shitje modeli i fundit i LaFerrarit Aperta, që i përket koleksionit prej vetëm 210 njësive.

Ferrari

Nuk ka kaluar shumë dhe janë paguar 8.3 milionë euro, vetëm për ta pasur në pronësi këtë super-makinë, e cila nuk do të hyjë më në prodhim, raporton tg.

Ferrari 4

Makina me mundësi që t’i largohet pjesa e sipërme, është shitur për çmim afro dy herë më të lartë nga ai që pritej.

Ferrari 3

Kjo e ka kaluar afro dy herë shumën prej tre milionë eurove, që ishte paguar për një LaFerrari kupe, në fillim të vitit të kaluar.


Komente ( 1 )