Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari
RUSI 2018
5 - 2

Belgjikë - Tunizi

RUSI 2018
17:00

Republika e Kores - Meksikë

RUSI 2018
20:00

Gjermani - Suedi


Loredana Lecciso dhe AlBano bëjnë paqe mes tyre

Al Bano, i cili sapo është kthyer nga një turne në Australi, ku është shoqëruar nga fëmijët e tij Jasine dhe Bido, ka takuar bashkëshorten Loredana në Milano.

Të dy duket se kanë sqaruar situatat e tensionuara të muajve më parë, edhe në emër të dashurisë për fëmijët. ’Jam një njeri i paqes’ ka thënë shpesh Albano Carrisi për të justifikuar vullnetin e tij për të mos ndërhyrë në çështjet që i takojnë Loredanës dhe ish bashkëshortes së tij Romina Power.

Këtë herë Lecciso duket shumë pranë me këngëtarin.
(da.xha/BalkanWeb)