Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari
RUSI 2018
5 - 2

Belgjikë - Tunizi

RUSI 2018
17:00

Republika e Kores - Meksikë

RUSI 2018
20:00

Gjermani - Suedi


Natyra sjell të papritura Ditën e Verës, një breshkë uji del në breg tek “Rana e Hedhun” (FOTO)

breshka

Dita e Verës ka ardhur jo vetëm me festime e aktivitete në vendin tonë, por edhe me të papritura nga natyra.

Një breshkë uji ka dalë sot në bregun e plazhit Rana e Hedhun në qytetin e Lezhës.

Breshka doli pranë resortit “Sigal” në Lezhë, dhe është fotografuar nga kalimtarë të shumtë që zgjodhën bregun e detit për të kaluar sot Ditën e Verës.

Një foto të breshkës së ujit e ka siguruar edhe BalkanWeb

breshka

(BalkanWeb)