TIRANE – Aurela Gaçe e ka thënë gjithmonë që ka ngjarë nga të dy prindërit por nga energjia dhe grinta, i ngjan së ëmës.
d9c23f4ceb088a9939c3dc8ee4e2df47
Nëse i ati është një burrë i qetë, pak i rezervuar ndaj ndryshimeve, që i pëlqen të merret me punët e tij dhe të krijojë gjithfarë gjërash, siç tha Aurela te Xing me Ermalin, e ëma është gruaja e veprimit, që guxon dhe e thotë në çdo rast me zë të lartë mendimin e saj.
94ec1f654ff39cde450e3d7c784e5f24
‘Gangsterja” e parë e familjes ka qenë nëna e këngëtares së njohur shqiptare dhe pastaj ka ardhur e bija. Fotot e mëposhme vërtetoni që ato janë shumë të ngjashme si në pamje ashtu edhe për sa përket energjinë dhe ekspresivitetit. Fotot janë publikuar në InstaStory.

4077ef11deffb70f7e41f96408408e8f
(BalkanWeb)