Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Nicole Minetti, tregon format në det

Është Ibiza ishulli i lumtur i Nicole Minetti. Aty duket se ish këshilltarja rajonale italiane ka gjetur prehjen dhe qetësinë me detin, muzikën dhe dashurinë.

Minetti është fotografuar nga e pëshjavshmja ‘Chi’ në një yaht në shoqërinë e sipërmarrësit të famshëm Giuseppe Cipriani, me të cilin është i lidhur prej disa muajsh.

Në plazh deejay tregon me bikini format e saj intriguese…
(da.xha/BalkanWeb)