Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari
RUSI 2018
5 - 2

Belgjikë - Tunizi

RUSI 2018
17:00

Republika e Kores - Meksikë

RUSI 2018
20:00

Gjermani - Suedi


Një poezi emocionuese për nënën, vargjet që përlotën Zyliha Milotin dhe të gjithë ne (Video)

zylyha

Në çdo “8 Mars”, vëmendja më e madhe shkon tek njeriu më i shtrenjtë për të gjithë ne, Nëna. Mesazhi më i bukur, në këtë ditë do të ishte poezia e titulluar “Cigarja”, të cilën aktorja e mirënjohur Zyliha Miloti e ka recituar te emisioni “Rudina”.

“20 vetë ne ishim, 20 vetë ushtarë
1 cigare kishim, kush me e ndez ma parë
dielli na përvëlonte, dielli na kish tha
nga cigarja s’dojshim asnjeni me u nda”….

Këto janë vargjet me të cilat aktorja nis recitimin e mrekullueshëm të një poezie që i dedikohet nënës.

Vazhdimin mund ta përjetoni përmes një recitimi emocionues nga aktorja e madhe shkodrane.

(BalkanWeb)