SHBA – Lauren Drain është cilësuar si infermierja më seksi në botë. Ndërkohë vetë 31-vjecarja nga Florida SHBA shprehet se çdokush mund të arrijë linjat e saj.

Sipas saj çdo femër mund të ketë format e saj nëse i nënshtrohet një dietë të duhur dhe palestrës raporton Daily Mail.

Ajo ka nisur karrierën e saj për infermieri që në moshën 16 vjeçe, e tashmë është e regjistruar si infermieri për kardiologji prej 8 vitesh, por më shumë se sa nga puna që bën atë e njohin për fotot që publikon në Instagram. Infermierja seksi ndiqet nga 3,6 milionë njerëz.
(er.cu/BalkanWeb)