Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Nudo për ambientin, ja World Naked Bike Ride 2017 në Guadalajara

MEKSIKE-Disa njerëz janë zhveshur në World Naked Bike Ride në Guadalajara, në Meksikë.

Evenimenti në të cilën mblidhen mijëra çiklistë nga e gjithë bota ka si qëllim të sensibilizojë opinionin për ambientin dhe zhvillohet në 120 qytete në botë në stinën e pranverës dhe të verës.

Këtë herë aktivistët janë zhveshur nudo në Meksikë dhe në një foto një nënë duket se se pëlqen sfilatën dhe mbulon sytë e vajzës.
(da.xha/BalkanWeb)


Komente ( 2 )

KOMENTO

*E-mail nuk do te publikohet.
Komenti juaj do publikohet brënda 3 orëve , nëse përdorni fjalor ofendues , komenti nuk do të publikohet nga moderatori .